Νεκρός επειδή υπερασπίστηκε την κοπέλα του

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Ο ιταλός μηχανικός, 31 ετών, ο οποίος ζούσε μόνιμα στο Μόναχο, επέστρεφε στο σπίτι του με το ποδήλατο το βράδυ της Τρίτης μαζί με την κοπέλα του, όταν ένας άγνωστος πλησίασε το ζευγάρι και χωρίς καμία αιτία έφτυσε την κοπέλα, ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 31χρονος Ιταλός ζήτησε εξηγήσεις για την προσβλητική αυτή ενέργεια, οι τόνοι ανέβηκαν και ο αγνώστων λοιπών στοιχείων κάτοικος του Μονάχου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα στην καρδιά τον μηχανικό, ο οποίος καταγόταν από την Κάτω Ιταλία.

Το ιταλικό προξενείο στο Μόναχο επισήμανε την «μέγιστη συνεργασία των γερμανικών αρχών» στην προσπάθεια εντοπισμού του δράστη, προσθέτοντας ότι «η γερμανική πόλη αυτή θεωρείται και για τους ξένους υπηκόους από τις ασφαλέστερες της Γερμανίας».

«Απόγνωση και βαθύτατη θλίψη» εξέφρασαν τα μέλη της ένωσης μεταναστών της ιταλικής περιφέρειας Μπαζιλικάτα, απ’ όπου καταγόταν ο άτυχος νέος. Ο πρόεδρός της ένωσης Λουίτζι Σκαλιόνε δήλωσε ότι «θα στηρίξει την έρευνα για να αποδοθεί όσο γρηγορότερα γίνεται δικαιοσύνη».