Νεοφύτου: Aποφασιστικότητα υλοποίησης μνημονίου

 


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αβέρωφ Νεοφύτου  διαβεβαίωσε την Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου της Βαυαρίας ότι η Κύπρος είναι αποφασισμένη να εργαστεί για την υλοποίηση των προνοιών της Δανειακής Σύμβασης, σημειώνοντας ωστόσο ότι η πρόσφατη απόφαση του Eurogroup ήταν δυσανάλογα σκληρή για τη χώρα μας.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα της εξαμελούς αντιπροσωπίας του βαυαρικού Κοινοβουλίου που επισκέπτεται την Κύπρο ηγείται η Πρόεδρος της Επιτροπής Ursula Männle.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη συνάντηση του κ. Νεοφύτου με τους Βαυαρούς Βουλευτές συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Κύπρο και τον λαό της, καθώς και ευρύτερα για την Ευρώπη και τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε όλοι μαζί να επαναπροσδιορίσουμε το κοινό όραμα για την Ευρώπη που θέλουμε να έχουμε.

Πηγή ΚΥΠΕ