Σε κυνήγι διαρροής..τελικά βρήκαν ξεχασμένο αγωγό


 Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Η οικονομική κρίση φαίνεται μας έκανε πιο παρατηρητικούς αφού πλέον βλέπουμε με προσοχή το κάθε τιμολόγιο λογαριασμό που μας στέλνετε. 

Συγκεκριμένα αφού διαπίστωσαν τον τελευταίο μήνα δέκα συνολικά κοινοτικά συμβούλια της ορεινής Λευκωσίας ότι κάτι πήγαινε λάθος στα τιμολόγια που τους είχαν σταλεί από το τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, αποφάσισαν να ψάξουν το  θέμα για πιθανή διαρροή και βλάβη στο δίκτυο. 

Τελικά συσπειρώνοντας τις δυνάμεις τους οι κοινοτάρχες των κοινοτήτων της Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου,  Άλωνας, Πολύστυπου, Λαγουδερών, Πλατανίων, Λειβάδια Πιτσιλιάς, Ασκάς και Φτερικούδι ξεκίνησαν το κυνήγι θησαυρού, με αποτέλεσμα να βρουν τελικά όχι διαρροή αλλά έναν αγωγό κοντά σε χωματένιο δρόμο που οδηγεί από την Κυπερούντα στα Κανάβια και ο τελικά καταλήγει σε στρατόπεδο της πειοχής. 

Το συγκεκριμένο εύρημα τους, φαίνεται να είχε τοποθετηθεί πριν οχτώ και πλέον χρόνια χωρίς φυσικά να το γνωρίζει κανένας από αυτούς. 

Μετά από παρεξηγήσεις και απορίες που τέθηκαν στο τραπέζι για τον εν λόγω αγωγό, οι κοινοτάρχες ενημερώθηκαν πως ο αγωγός είναι νόμιμος αφού είχε δώσει έγκριση για την τοποθέτηση του ο έπαρχος Λευκωσίας και η επέκταση του από το τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων της Λεμεσού για σκοπούς πυρασφάλειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν στη φόρα, φαίνεται πως τα συγκεκριμένα χωριά πληρώνουν λογαριασμό νερού και για διπλανά χωριά…αφού αν και τοποθετήθηκε ο αγωγός, δεν υπάρχει μετρητής για να βλέπουν ποιος καταναλώνει τι.