Πρόταση στον Νικόλα για αντιπροεδρία-Το βολικό σενάριο για Κάρογιαν

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24H, στη χθεσινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, δεν υπήρξε μόνο συνέχεια στις επιθέσεις προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τη στάση που τήρησε πριν από τις προεδρικές εκλογές, αλλά και προτάσεις-παροτρύνσεις προκειμένου να επανέλθει στην… αντιπροεδρία του κόμματος.


Διαβάστε επίσης: “Παίρνουν κεφάλια” στο ΔΗΚΟ-Οι οκτώ υπό διαγραφή


Ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου για την τρίτη τη τάξει θέση στην ιεραρχία του κόμματος (κενή η θέση του αναπληρωτή πρόεδρου), θα βόλευε μια χαρά αυτούς που τον επικρίνουν και τάσσονται υπέρ του πρόεδρου του κόμματος Μάριου Κάρογιαν.

Ξέρουν ότι ενδεχόμενη αποπομπή του Νικόλα Παπαδόπουλου από το κόμμα θα έχει κόστος και γι΄ αυτό ούτε καν συζητείται. Ο τελευταίος έχει πολλούς υποστηρικτές και το ΔΗΚΟ θα έχανε την ισχύ του σε μια τέτοια περίπτωση.

Ούτε, ασφαλώς, το σενάριο να υποβάλει υποψηφιότητα ο Νικόλας Παπαδόπουλος για την προεδρία του κόμματος, βολεύει τα πλάνα τους, καθώς εκτιμάται πως αν γίνει κάτι τέτοιο όχι μόνο θα υπάρξουν περισσότεροι τριγμοί στα θεμέλια του κόμματος, αλλά και θα απειληθεί η ισχύς του Κάρογιαν.

Αυτό που «βολεύει» τον νυν πρόεδρο του κόμματος και τους υποστηρικτές του, είναι να εκτονωθεί η εσωκομματική ένταση, με τον Παπαδόπουλο να επανέρχεται στη θέση του αντιπροέδρου και τον Κάρογιαν να αναδεικνύεται ως ο… αμετακίνητος απόλυτος άρχοντας του ΔΗΚΟ στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Στη χθεσινή συνεδρία, πάντως, οι “βολές” προς τον Παπαδόπουλο κάθε άλλο αυθόρμητες έδειχναν, κάτι που ενισχύει τις πιο πάνω θέσεις. Εντάσσονται στις προεκλογικές κινήσεις τακτικής…

Βέβαια, θεωρείται απίθανο ο Νικόλας Παπαδόπουλος να μην υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος… Διαβάστε ΕΔΩ γιατί.

Φάνης Μακρίδης