Ρήξη πνευμόνων η αιτία θανάτου 82χρονου

 


  Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

 

Ο άτυχος Κυριάκου εντοπίστηκε από την κόρη και τον γαμπρό του, όταν η ώρα περνούσε και αυτός αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι του από το χωράφι του όπου βρισκόταν.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις πέντε το απόγευμα, 82χρονος που διαμένει σε χωριό της Επαρχίας Λάρνακας, είχε μεταβεί με τον γεωργικό του ελκυστήρα σε χωράφι για να ποτίσει τα δέντρα που υπήρχαν εκεί. Όταν η ώρα περνούσε και ο 82χρονος δεν εμφανιζόταν η κόρη του μαζί με τον γαμπρό του βγήκαν προς αναζήτηση του και τον εντόπισαν να βρίσκεται στο χωράφι καταπλακωμένος κάτω από το γεωργικό του ελκυστήρα».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή κλήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τον 82χρονο, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός. Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι ενώ ο άνδρας  οδηγούσε τον γεωργικό του ελκυστήρα κοντά σε χαράδρα, αυτός  αναποδογυρίστηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει».

Σήμερα διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η οποία αποφάνθηκε ότι «η αιτία θανάτου του 82χρονου είναι ρήξη πνευμόνων με αιμοθώρακα».

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ακόμα ότι ο γεωργικός ελκυστήρας και άλλα τεκμήρια έχουν παραληφθεί από την Αστυνομία για περισσότερες εξετάσεις. Σήμερα μετέβησαν στη σκηνή μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου με λειτουργούς του Γραφείου Εργασίας και άνδρες της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας για να προβούν σε περαιτέρω έρευνες.