Στις 43 χιλιάδες η τελική αξία των κλοπιμαίων στη Σκαρίνου


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Οι δράστες φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε φορτηγό της εταιρείας, αξίας 13 περίπου χιλιάδων ευρώ, και διέφυγαν χωρίς ακόμα να γίνει κατορθωτή η σύλληψή τους από την Αστυνομία.  

Η καταμέτρηση της αξίας των προϊόντων που κλάπηκαν πήρε ώρες και τελικά νωρίς το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κλάπηκαν τσιγάρα αξίας 24 χιλιάδων ευρώ, ποτά 6 χιλιάδων ευρώ ενώ το φορτηγό στο οποίο φορτώθηκαν τα κλοπιμαία κοστίζει γύρω στις 13 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι εισέβαλαν στην αποθήκη της εταιρείας  «Φώτος Φωτιάδης» που βρίσκεται στην τοποθεσία «Γωνιές» στη Σκαρίνου και απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, το οποίο για να φτάσουν, χρησιμοποίησαν ξύλινα παλέτα τα οποία τοποθέτησαν το ένα πάνω στο άλλο.

Στη συνέχεια οι δράστες άνοιξαν μια τρύπα στη μεταλλική πόρτα πέρασαν στο εσωτερικό και άρχισαν να φορτώνουν το φορτηγό της εταιρείας, αξίας περίπου 13 χιλιάδων ευρώ με κούτες τσιγάρων και ποτών από διάφορες μάρκες.

Η καταγγελία για τη διάρρηξη και κλοπή της αποθήκης έγινε χθες το πρωί στο ΤΑΕ Λάρνακας από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν στην αποθήκη από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, μεταξύ 11 και 12 Μαΐου και κατάφεραν να κλέψουν τσιγάρα και ποτά από διάφορες μάρκες, αλλά και το φορτηγό.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που μετέβησαν αμέσως μετά την καταγγελία στην αποθήκη, παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια που στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ελπίζοντας ότι τα στοιχεία που θα αποκομιστούν θα οδηγήσουν ην Αστυνομία στους δράστες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ