Η αποβολή Ηλιόπουλου από την Βουλή και τα “χάιλ Χίτλερ” της ΧΑ (vid)


Eγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Κρίθηκε ότι ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου και το πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός.


Επεισόδιο με Ηλιόπουλο στη Βουλή -2- από newsview

Στις προειδοποιήσεις του Γιάννη Δραγασάκη για την αποβολή του, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος επέμεινε χαρακτηρίζοντας “ξεφτιλισμένους” τους βουλευτές που διαμαρτύρονταν από τα έδρανα τους και φωνάζοντας “χειροκροτήστε γίδια”. “Φύγετε για να μην σας διώξουμε εμείς” είπε ο Γιάννης Δραγασάκης και όταν ο βουλευτής επέμεινε, του ανέγνωσε τις διατάξεις του Κανονισμού για την αποβολή του, καλώντας στην αίθουσα τον φρούραρχο.

Ο βουλευτής αποχώρησε μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, με βουλευτές να φωνάζουν “χάιλ Χίτλερ” κατά την έξοδό τους από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Όπως υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τα “χάιλ Χίτλερ” τα φώναξαν βουλευτές από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συριζαίοι φώναζαν το… “Χάιλ Χίτλερ”

“Καταγγέλλουμε τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση “Χάιλ Χίτλερ” ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονή Σταύρο.

Απαιτούμε από τα παπαγαλάκια του συστήματος, που συσχέτισαν τη Χρυσή Αυγή με τη συγκεκριμένη φράση να ανακαλέσουν άμεσα, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.