Τέλος το απογευματινό ωράριο στην ΑΗΚ-Ψάξτε για κεριά!!! (pic)


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Tης Μανιάνας Καλογεράκη

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι ώρες εξυπηρέτησης για το κοινό είναι Δευτέρα εως Παρασκευή 07:45-13:45, ενώ την Τρίτη και την Πέμπτη τα υποκαταστήματα ήταν ανοικτά για το κοινό και από τις 15:00 εως τις 17:15.

Αυτό όμως ισχύει για τελευταία εβδομάδα, καθώς όπως μάθαμε, το απογευματινό ωράριο σταματά, καθώς ανήκει στους κανόνες της χειμερινής σεζόν. Βλέπετε έρχεται και καλοκαίρι! Έτσι, σε μια περίοδο που οι τιμές του ρεύματος έχουν πάει στα ύψη και ο κόσμος προσφεύγει μέχρι και σε διακανονισμούς για να καταφέρει να πληρώνει τους λογαριασμούς και να έχει ρεύμα, σε μια στιγμή που ακούγονται τα χίλια μύρια περί απόσυρσης χρημάτων από πλευράς ΑΗΚ λίγο πριν το κούρεμα και σε μια περίοδο που το ρεύμα πρέπει να καταναλώνεται με την μέγιστη φειδώ από τους πολίτες, η επιχείρηση απαντά με αυτόν τον τρόπο.

Ο,τι θέλετε, λοιπόν στην ΑΗΚ, μόνο πρωί. Απογευματινές ώρες, τέλος. «Κανονικά υποτίθεται ότι από Σεπτέμβριο πρέπει να λειτουργούμε και πάλι το απόγευμα. Αλλά ακόμη δεν ξέρουμε εάν ισχύει το εν λόγω μέτρο», μας είπαν από την ΑΗΚ, τόσο τηλεφωνικά όσο και δια ζώσης στο κεντρικό υποκατάστημα της Λάρνακας.

Αν δηλαδή για παράδειγμα κάποιος εργάζεται, ή έχει κάποιο άλλο κώλυμα τις πρωινές ώρες, πρέπει πάση θυσία να βρει λύση. Αλλιώς να βρει… κεριά. Γιατί ρεύμα μια φορά δεν θα έχει…