Το αστυνομικό δελτίο της νύχτας που πέρασε


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν στο χρυσοχοείο ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο από διπλανό κατάστημα που είχαν παραβιάσει. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό γύρω στις 5 :15 την αυγή και η περιοχή έχει αποκλειστεί και φρουρείται.

Επί τόπου κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αλλά μέχρι στιγμής , δεν έχουν καταμετρηθεί όλα όσα έχουν αποσπάσει οι δράστες.

Εντωμεταξύ, διάρρηξη σημειώθηκε χθες μεταξύ των ωρών 7 το απόγευμα και 11 το βράδυ σε οικία στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλάπηκαν 6,000 ευρώ σε μετρητά, ένα ρολόι αξίας 10,000 ευρώ και ένας χρυσός σταυρός άγνωστης αξίας.

Εξάλλου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 11 χθες το πρωί και 5 το απόγευμα, σημειώθηκε διάρρηξη σε οικία στην επαρχία Λάρνακας. Κλάπηκε ποσό 15,600 ευρώ σε μετρητά.

Τέλος, πυρκαγιά που εξερράγη γύρω στις 10 και τέταρτο χθες βράδυ στο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου κατέστρεψε ολοσχερώς εξοπλισμό σχολικής αίθουσας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ