Απαγωγείς Οχάιο:Ξετυλίγεται το κουβάρι του μυστηρίου (pics)

 


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

 

Μπορεί οι τρείς γυναίκες Αμάντα Μπέρι, Τζίνα Ντεχεσούς και Μισέλ Νάιτ να κατάφεραν να βγουν από το τρομακτικό σπίτι που ζούσαν, αλλά οι λεπτομέρειες των στιγμών που έζησαν είναι σοκαριστικές. Οι αδίστακτοι δράστες αφού απήγαγαν τα νεαρά κορίτσια τα φυλάκισαν και στη συνέχεια τα βίαζαν καθημερινά. Αν κάποια δεν έδειχνε να το δέχεται την έδερναν, την άφηναν νηστική, ακόμα, μπορεί να την έδεναν κιόλας μέχρι να συμμορφωθεί. 

Όπως αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα χρόνων στο σκοτεινό σπίτι του Άριελ Κάστρο, όπως ονομάζεται ο απαγωγέας που του ανήκει και το σπίτι, είχαν γεννηθεί συνολικά πέντε μωρά. Μάλιστα μια από τις αιχμάλωτες γυναίκες απέβαλε τρεις φορές λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας της και το κυριότερο λόγω κακιάς διατροφής. 

Στο τρομακτικό σπίτι βρέθηκαν χειροπέδες, φίμωτρα και αλυσίδες που κρέμονταν ακόμα και από το ταβάνι. Σύμφωνα με την Αμάντα Μπέρι, αναγκαστικά έκανε σεξ με τον απαγωγέα της κάθε μέρα και από αυτό δημιουργήθηκε ένα μικρό κοριτσάκι που σήμερα είναι έξι χρονών. Η ίδια σχολίασε ότι για δέκα χρόνια ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο στο οποίο δεν περνούσε ποτέ το φως του ήλιου και ότι ένας από τους απαγωγείς τους, ήταν κολλητός φίλος του πατέρα της Τζίνας Ντεχέσους. 


 

Διαβάστε επίσης:  Ηχητικό ντοκουμέντο-Κραυγή αγωνίας μετά από 10 χρόνια αιχμαλωσίας! (vid)


 

Η κοινή γνώμη στην Αμερική ρίχνει τις ευθύνες για το περιστατικό και στην αστυνομία, αφού είχαν επισκεφτεί τουλάχιστον τρεις φορές το σπίτι ψάχνοντας  τις τρεις νεαρές γυναίκες. Το 2000 ένας εκ των απαγωγέων είχε καλέσει ο ίδιος την αστυνομία σπίτι του. Το 2004 οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι για να ανακρίνουν τον Άριελ Κάστρο για ένα παιδί που ξέχασε στο σχολικό που οδηγούσε αλλά αφού δεν τους απάντησε κανείς απλά έφυγαν, και τέλος το Νοέμβριο του 2011 μετά από κάλεσμα ενός γείτονα που είχε ακούσει φωνές αλλά πάλι δεν βρήκαν απολύτως τίποτα.  

Μετά τα νέα αποκαλυπτήρια του τρομακτικού σπιτιού και των τριών απαγωγέων, η αστυνομία πλέον έχει υποψίες ότι η Άσλει Σάμερς η οποία εξαφανίστηκε στην ίδια περιοχή το 2007, μπορεί να είναι το τέταρτο θύμα των απαγωγέων Κάστρο.