Τυφλή μητέρα πουλάει τα παιδιά της για να ζήσει (pics)

   


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 Ανάμεσα στο 2005 και το 2012 η Du Xiurong έδωσε τρία νεογέννητα κοριτσάκια και ένα αγοράκι. Έχει κρατήσει μόνο τον πρώτο γιο και τη μεγαλύτερη κόρη της.

«Δεν είχα άλλη επιλογή. Αν δεν ήμουν τυφλή δε θα το έκανα αυτό. Δεν τα πουλάω, τα δίνω για υιοθεσία και χρεώνω μόνο τα έξοδα της εγκυμοσύνης. Αγαπάω τα παιδιά. Αν ήμουν ικανή θα τα μεγάλωνα, αλλά αλήθεια δε μπορώ να τα συντηρήσω. Τους βρίσκω καλές οικογένειες για υιοθεσία» λέει η ίδια.

Ισχυριζόμενη ότι δεν έχει κάνει τίποτα κακό, συνεχίζει το δημοσίευμα της Daily Mail, η Du δηλώνει «Τα έχω δώσει σε οικογένειες που δεν μπορούν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά. Θέλουν παιδιά κι εγώ τους βοηθάω. Οι πλούσιοι ξοδεύουν λεφτά για τους γάμους των κοριτσιών τους, όσοι ανήκουν στη μεσαία τάξη μαζεύουν λεφτά για το γάμο των κοριτσιών τους και οι φτωχοί πωλούν τους γιους και τις κόρες τους».

Τον περασμένο Ιανουάριο η Du συνελήφθη για αγοραπωλησία βρεφών, όμως αφέθηκε ελεύθερη λόγω της αναπηρίας της.

 

Η Du έχασε την όρασή της σε ένα ατύχημα όταν ήταν πέντε χρονών. Οι γονείς της τήν πάντρεψαν όταν ήταν 14 γιατί την έβλεπαν ως «βάρος».

«Με έβλεπαν ως βάρος. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γινόταν. Έτσι όταν έμαθαν ότι κάποιος ήθελε να παντρευτεί με έδωσαν. Ο άντρας μου δε μπορεί να κερδίσει χρήματα και το βάρος πέφτει σε μένα, παρότι είμαι τυφλή» είπε.

 

Η Du απόκτησε τον πρώτο της γιο, τον Cheng Jin, το 1991 και το 2000 ήρθε στον κόσμο η πρώτη της κόρη, η Sun Miao.

Καθώς μεγάλωναν τα παιδιά της, η οικογένεια χρειαζόταν χρήματα για την εκπαίδευσή τους. 

Έτσι η Du έκανε μια επιλογή, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Αποφάσισε να γεννάει και να πουλάει τα παιδιά της. 

 

 

Το 2005 έδωσε την δεύτερη κόρη της έναντι 2.500 Yuan, δηλαδή κάτι περισσότερο από 300 ευρώ. Τα επόμενα επτά χρόνια η Du έδωσε ακόμη τρία μωρά, κερδίζοντας συνολικά περίπου 10.000 Yuan (περίπου 1.250 ευρώ).

Στην Κίνα ισχύει πολιτική απόκτησης ενός μόνο παιδιού και έτσι έπρεπε να κρατά τις εγκυμοσύνες της κρυφές από τους τοπικούς αξιωματούχους. «Αν με ανακάλυπταν, θα με εξανάγκαζαν σε έκτρωση. Δε μπορούσα να τους αφήσω να το κάνουν αυτό» πρόσθεσε.

Τώρα πια έχει γίνει γιαγιά και σχεδιάζει ήδη πώς θα μπορέσει να μαζέψει χρήματα για να συνεισφέρει στην εκπαίδευση του εγγονού της.

«Θα πάει σχολείο, ακόμη κι αν χρειαστεί να πουλήσω τα πάντα» είπε.