Βγενόπουλος – Μπουλούτας: αναμένουν την απόφαση για το κατηγορητήριο

 

Σήμερα αναμένεται η έκδοση της απόφασης του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναφορικά με το κατά πόσο έγινε ορθά η επίδοση των κατηγορητηρίων στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Ευθύμιο Μπουλούτα οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο των οκτώ κατηγορουμένων για την πρώτη ποινική υπόθεση αξιογράφων που εκδικάζεται ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης στο δικαστήριο Πάφου.


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Κατά την τελευταία δικάσιμο, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων καθώς και ο δικηγόρος του παραπονούμενου πολίτη που θεωρεί ότι έχει εξαπατηθεί από την Λαϊκή Τράπεζα κατέθεσαν γραπτές αγορεύσεις στο επαρχιακό δικαστήριο Πάφου σε σχέση με την προδικαστική ένσταση που είχε εγερθεί και με βάση την οποία δεν έγινε ορθά η επίδοση των κατηγορητηρίων .

Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου αναμένεται να εκδώσει την απόφαση του σήμερα γιατί όπως αναφέρθηκε μέσα από τις αγορεύσεις προκύπτουν σημαντικά ζητήματα τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν.

Οι  κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνωμοσία προς καταδολίευση, απάτη, ανακριβείς δηλώσεις προς το σκοπό απόκτησης των χρημάτων και δόλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ