ΒΙΝΤΕΟ: Συμπλοκή οπαδών-αστυνομικών στο ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ! (vids)

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Χρήστης ανήρτισε σε λογαριασμό του στο youtube ένα video στο οποίο παρουσιάζονται νεαροί να επιτίθενται φραστικά και με ρίψεις αντικειμένων σε αστυνομικούς που είχαν καθήκοντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομάδα οπαδών που επιτίθεται στους αστυνομικούς, όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό, κάνει την επίθεσή της από απόσταση 10-15 μέτρων, με τα όργανα της τάξης, τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση, να μην «απαντούν» με βία.

Σε κάποια στιγμή ένας από τους χούλιγκαν ρίχνει καρέκλα προς το μέρος ενός αστυνομικού, χωρίς να υπάρξει εκείνη τη στιγμή κάποια αντίδραση.

Αρκετοί χρήστες σχολιάζουν το σχετικό video, βρίζοντας γενικά και χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς. Τα έχουν με τους τελευταίους, κυρίως για τη χρήση δακρυγόνων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κάποιος άλλος παρακινεί τον χρήστη που «ανέβασε» το video να το αποσύρει γιατί «φαίνονται φάτσες».

Φάνης Μακρίδης

Δείτε το video:

 

Σε άλλο video οπαδός παρουσιάζει θέσεις υπέρ των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και διατυπώνει ρητορικά ερωτήματα για τη στάση της Αστυνομίας και τον αριθμό των οργάνων της τάξης στη Νότια κερκίδα:

Ένα άλλο video παρουσιάζει οπτικό υλικό για τα γεγονότα στο παιχνίδι που σχετίζονται με τους οπαδούς. Οι εκδηλώσεις των υποστηρικτών του ΑΠΟΕΛ, οι φωτιές, τα δακρυγόνα…