Βίντεο: Ο σύζυγος έφτασε, ο εραστής το σκάει απ’ το παράθυρο


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Μεσημέρι, ο σύζυγος είναι ακόμα στη δουλειά και η κυρία του τον απατά με τον εραστή της. Τι γίνεται όμως όταν αυτός επιστρέφει απροειδοποίητα στο σπίτι;

Ο εραστής τρέχει να κρυφτεί σε κάποιο δωμάτιο, μέσα στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι ή προσπαθεί να διαφύγει από το σπίτι πηδώντας από το παράθυρο.

Το παραπάνω βίντεο από τη Βραζιλία, προκαλεί  πολλά ερωτήματα. Είναι αληθινό ή ψεύτικο;

Ο κρεμασμένος άνδρας ο οποίος φορά μόνο το μποξεράκι του προσπαθεί να δραπετεύσει από το σπίτι της ερωμένης του η οποία τσακώνεται με τον άνδρα της στο μπαλκόνι.

Το περιστατικό συνέβη στο Σάο Πάολο. Ο “εραστής δραπέτης”  αφού έχει δέσει ορισμένες μαξιλαροθήκες μεταξύ τους καταφέρνει να φτάσει στον πιο κάτω όροφο της πολυκατοικίας. Από εκεί προσγειώνεται  υπό το βλέμμα των περαστικών και των γειτόνων στο φουσκωτό μαξιλάρι των πυροσβεστών. Στο διαδίκτυο υπάρχουν χρήστες που υπερασπίζονται την αυθεντικότητα του εν λόγω βίντεο και άλλοι που θεωρούν ότι είναι ψεύτικο.

“Πώς έφτασε τόσο γρήγορα η πυροσβεστική;” γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος αναρωτιέται “γιατί εφόσον ο σύζυγος είναι στο μπαλκόνι, ο εραστής δεν έφυγε από την πόρτα”.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο με μπόνους τις ζητωκραυγές των περαστικών είναι απολαυστικό!

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.