Ρωσίδα έβαλε βόμβα για ξένο ποδοσφαιριστή της Κύπρου!!!


  Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Δίνοντας το θετικό ή αρνητικό παράδειγμα της μια νεαρή Ρωσίδα αποφάσισε με… δραστικά μέτρα να προκαλέσει πρόβλημα σε αλλοδαπή από το Καζακστάν που φαίνεται να είναι η επίσημη σύντροφος γνωστού ξένου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο κυπριακό πρωτάθλημα. Οι δύο γυναίκες  φαίνεται να είχαν τεταμένες σχέσεις εδώ και καιρό, αφού η Ρωσίδα διεκδικούσε τον αγαπημένο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος παιδικών ειδών στην περιοχή Εναερίου, με κάθε νόμιμο ή μη μέσο. 

Η έκρηξη της βόμβας έγινε πρωινές ώρες προκαλώντας αναστάτωση σε όλους όσοι διαμένουν στην περιοχή αφού εκτός από τον εκκωφαντικό θόρυβο, αμέσως μετά ακολούθησε πυρκαγιά προκαλώντας αρκετές ζημιές και στο κατάστημα και στην περιοχή.  Οι δράστες ξέροντας τι κάνουν, τοποθέτησαν στην πλαϊνή είσοδο του καταστήματος αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στον οποίο είχαν ενσωματώσει φιάλη με εύφλεκτη ύλη και το πυροδότησαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας η παραπονούμενη σε κατάθεση της, κατονόμασε την νεαρή Ρωσίδα ως ύποπτη δίνοντας μάλιστα και το δικό της σενάριο σχετικά με τα αίτια της βόμβας. Ότι δηλαδή η συγκεκριμένη Ρωσίδα ζήλευε την ίδια και την σχέση της και ήθελε απεγνωσμένα τον ποδοσφαιριστή της.  Μάλιστα και τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει στο ίδιο κατάστημα απόπειρα εμπρησμού και από τότε η ιδιοκτήτρια του είχε εκφράσει τις ίδιες ανησυχίες της. Η ύποπτη ερωτευμένη Ρωσίδα αναζητείται με ένταλμα σύλληψης… αλλά ακόμα δεν εντοπίστηκε…