Βουλευτής ΧΑ: ”Γ@@@ το σπίτι σου μ@@@@@” (vid)


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο Ηλίας Παναγιώταρος, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως δεν καταδικάζει και αντιθέτως, επιβεβαιώνει την επίθεση του σε φορτηγατζή στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Το επίμαχο βίντεο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Youtube πριν από δύο χρόνια, και την Τρίτη αναρτήθηκε εκ νέου, από χρήστες με ψευδώνυμο.

Στα πλάνα φαίνεται ο νυν βουλευτής της Χ.Α. να ξεκολλά αυτοκόλλητο με την ένδειξη ΜΚ (“Μακεδονία”) από φορτηγό αυτοκίνητο από την ΠΓΔΜ, να το κολλά στο πρόσωπο του οδηγού του φορτηγού και να τον ψεκάζει με σπρέι. Την ίδια ώρα τον καθυβρίζει και τον προπηλακίζει, μαζί με συνεργό του που καταγράφει και τη σκηνή.


Παναγιώταρος επίθεση σε οδηγό φορτηγού από CDemo83

Το zougla.gr επικαλείται συνομιλία με τον βουλευτή στην οποία επιβεβαιώνει την πράξη του.

Τι απαντά ο ίδιος στο site: “Επικοινωνήσαμε πολύ ώρα νωρίτερα με τον Ηλία Παναγιώταρο ο οποίος χαμογέλασε περήφανος στο άκουσμα της ερώτησης του δημοσιογράφου για το κατόρθωμά του.

Μάλιστα ανέφερε πως το video αυτό είχε τραβηχτεί τουλάχιστον τρία χρόνια πριν στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και από τότε “κατάφεραν” να μην μπαίνουν τα αυτοκόλλητα “ΜΚ” στα φορτηγά που προέρχονται από την ΠΓΔΜ.

Επίσης, στην ερώτησή μας εάν σήμερα καταδικάζει την πράξη του αυτή, γελώντας απάντησε πως όχι μόνο “δεν την καταδικάζει, αλλά θα την ξανάκανε με χαρά εκ νέου”.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.