Υπουργείο Εργασίας: Αγοράζει υπηρεσίες υπαλλήλου του ΚΟΤ

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Συνεχίζονται οι προσλήψεις υπαλλήλων από Υπουργούς με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες. 

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» προσλήφθηκε άτομο στο γραφείο της Υπουργού Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, με διαβουλεύσεις δύο υπουργών και απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου με βάση την οποία το Υπουργείο Εργασίας θα αγοράζει υπηρεσίες συγκεκριμένης υπαλλήλου από τον ΚΟΤ όπου εργάζεται με καθεστώς έκτακτης αορίστου χρόνου και αύξηση 500 ευρώ στις μηνιαίες απολαβές της. 

Σε πρόταση που έθεσε η κ. Αιμιλιανίδου στο Υπουργικό Συμβούλιο σημειώνει, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, πως  «Ύστερα από συνεννόηση με τον ΚΟΤ και τον αρμόδιο Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού συμφωνήθηκε όπως αγοραστούν οι υπηρεσίες της  κ. ΧΧΧΧΧ Λειτουργού Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, που είναι έκτακτη αορίστου χρόνου, για την εκτέλεση καθηκόντων Συμβούλου Επικοινωνίας…… Η συνολική υπολογιζόμενη ετήσια δαπάνη ανέρχεται στις 24.400 ευρώ». 

Όπως εξήγησε η κ. Αιμιλιανίδου η κάλυψη του συγκεκριμένου μισθού για το έτος του 2013 θα καλυφθεί από εξοικονομήσεις και άλλα κονδύλια του Υπουργείου Εργασίας!!!