24Η-Ποιός ήταν ο 77χρονος κρεοπώλης: “Ένας άνθρωπος της παρέας”

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο φίλος του κ. Σταύρου σήμερα στην κάμερά μας. 

Ο κ. Σταύρου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του, ήταν ένας πολύ καλός και φιλήσυχος άνθρωπος. Ήταν πάντα δίπλα στους γείτονες του και ήταν άνθρωπος της παρέας, γι’ αυτό και μαζεύονταν πολύ συχνά φίλοι στο κρεοπωλείο του για καφέ.

Ο φίλος του κ. Σταύρου εξέφρασε την λύπη αλλά και την απορία του για το τόσο βάναυσο γεγονός και το μίσος με το οποίο μπόρεσε ο δράστης να μαχαιρώσει τόσες φορές τον άτυχο 77χρονο.

Μας μίλησε επίσης και για το χθεσινό συμβάν, μιλώντας για κάποια ύποπτα σημάδια.

Μας είπε, επίσης, ότι τον είχε βρει η γειτόνισσα και φίλη του κ. Σταύρου, η οποία έσπευσε να το βοηθήσει επειδή τον άκουσε να βογκά. Ο άτυχος αυτός άνθρωπος βρέθηκε ξαπλωμένος στην πόρτα του ψυγείου και ήταν μέσα σε λίμνη αίματος. Αρχικά πίστευαν ότι είχε τραυματιστεί από τα τσιγκέλια που κρέμαγε το κρέας στο ψυγείο γι’ αυτό και καθάρισαν αμέσως τα αίματα. Μαζί με τα αίμα όμως εξαφανίστηκαν και τα αποδεικτικά στοιχεία, καθιστώντας το έργο της αστυνομίας ακόμα πιο δύσκολο.

Η αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν είχε πληροφορίες ότι 27χρονος αλλοδαπός διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα στο χέρι του. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Αναμένεται περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δείτε τη συνέντευξη του:


Συνέντευξη για τον 77χρονο από 24hcomcy