Αγενής άνδρας ασφάλειας του αεροδρομίου δυσφημεί την Κύπρο


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ένας Ελλαδίτης με δύο μωρά έκανε το λάθος κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας να ξεχάσει να βγάλει τη ζώνη και στη συνέχεια το κινητό του από την τσέπη με αποτέλεσμα να χτυπήσει δύο φορές το μηχάνημα ελέγχου. 

“Ενα ένα θα τα βγάζουμε,ε;” ήταν η αντίδραση του κοντού και με σχεδόν ξυρισμένα μαλλιά άνδρα της ασφάλειας του αεροδρόμιου. 

“Συγγνώμη, αλλά με δύο μωρά μπορεί να γίνει και αυτό”, ήταν η απάντηση του ταξιδιώτη για να συνεχίσει “λίγο πιο ευγενικά θα μπορούσε να είναι το ύφος σας”.

Ο υπάλληλος του αεροδρομίου απάντησε “δε γίνεται να ξεχνάς τα πράγματα περιμένει και κόσμος’‘ και κοίταζε με ένα ύφος “εάν δεν είχες τα μωρά θα σου έλεγα τι θα γινόταν”…

Ο ταξιδιώτης απαντά “όταν περιμένεις τόση ώρα στην ουρά με τα δύο μωρά λογικό είναι να ξεχάσεις κάτι”. Τουρίστες και λοιποί άνθρωποι της ασφάλειας παρακολουθούσαν τη “διαφήμιση” της χώρας μας από τον εκπρόσωπο μας, γιατί μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στο αεροδρόμιο μας αποτελούν με τη συμπεριφορά τους τη ζωντανή διαφήμιση της Κύπρου.