ΑΚΕΛ εναντίον “Φιλελεύθερου”!

  


 Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 “Και πάλι επιχειρείται να δημιουργηθούν εντυπώσεις με προφανή την προέλευση της πηγής που είχε η εφημερίδα Φιλελεύθερος για να παρουσιάσει το συγκεκριμένο θέμα”, ανέφερε ο κ. Λουκαΐδης, ο οποίος ενέταξε το θέμα στην τακτική που ακολουθείτο από όλες τις διακυβερνήσεις να θέτουν υπό την αιγίδα τους διάφορες δραστηριότητες.

“Tα λεφτά για τα οποία γίνεται λόγος ότι εδόθησαν σε μια σειρά από σωματεία, κοινοτικά συμβούλια, οργανωμένους φορείς αφορούν την τακτική των κρατικών αξιωματούχων να θέτουν υπό την αιγίδα διάφορες δραστηριότητες των εν λόγω οργανωμένων συνόλων”, πρόσθεσε.

Ανέφερε πως ότι το σωματείο Διγενής Μόρφου πήρε πολύ περισσότερα χρήματα από την Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο κ. Λουκαΐδης είπε ακόμη πως “το γεγονός ότι δεν ενέχει καμία σκοπιμότητα αυτή η πρακτική, που είναι πρακτική και προηγούμενων διακυβερνήσεων, καταδεικνύεται από το ότι ένα σημαντικό ποσό έχει πάρει και το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ, όπως και σειρά από άλλοι οργανωμένοι φορείς που καμιά κομματική χροιά δεν έχουν”.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει δηλώσεις του Προκαθήμενου της κυπριακής Εκκλησίας Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ως στόχο να φέρει τον κομμουνισμό και για αυτό επιτέθηκε στις τράπεζες, ο κ. Λουκαΐδης απέφυγε να σχολιάσει την ουσία των δηλώσεων και περιορίστηκε να πει ότι “προφανώς και αυτό είναι ευχάριστο ο Αρχιεπίσκοπος έχει την αίσθηση του χιούμορ”.

ΠΗΓΗ :ΚΥΠΕ