Αβραμόπουλος: “Συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ=Ειρήνη”

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Η στρατηγική αυτή (συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για υδρογονάνθρακες) δεν είναι καθόλου εχθρική σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της περιοχής. Αντιθέτως, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ειρήνη και την ευημερία για όλες τις γειτονικές χώρες. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Αμερικής και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκη ήταν περήφανες για τη συμμετοχή τους στην παρέλαση (της εβραϊκής κοινότητας), την Κυριακή, ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.

Με φόντο την ελληνική σημαία και καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι “η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί”. Επίσης, κάλεσε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο να επισκεφθούν και να επενδύσουν στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας. “Τώρα, είναι η στιγμή!”, ανέφερε, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο είπε ότι “η Ελλάδα ήταν και θα είναι για πάντα αξιόπιστος και σταθερός παράγοντας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στη συνεργασία της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, ιδιαίτερα στον ενεργειακό τομέα, καθώς και στη συνεργασία των οργανώσεων αποδήμων των τριών χωρών.

Αναφερόμενος στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, τόνισε ότι “οι εντυπωσιακές μειώσεις του ελλείμματος και η δημιουργία πλεονάσματος στο ισοζύγιο πληρωμών αναμένεται φέτος να οδηγήσουν σε μεγάλη ελπίδα. Μπορούμε να δούμε μια αχτίδα φως στην άκρη του τούνελ και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας έχει βελτιωθεί δραστικά. Ιδιωτικά και δημόσια κεφάλαια σε όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για επενδύσεις σε στρατηγικά έργα στην Ελλάδα”.

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.