Μπαλωθιές με G3 σε γάμους στην Πάφο!

 

Φαινόμενο που δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αφού αφήνει εκτεθειμένη την Εθνική Φρουρά και θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φιλελευθέρου»,  οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν το Μεγάλο Σάββατο δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός.

Πληροφορίες του εν λόγω εντύπου αναφέρουν ότι μπαλωθιές είχαμε και σε αρκετούς γάμους που τελέστηκαν πρόσφατα στην επαρχία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «δράστες» είτε είναι έφεδροι εθνοφρουροί, είτε εθνοφύλακες και… προμηθεύονται σφαίρες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών από την Ε.Φ.

Το φαινόμενο είναι ανησυχητικό, καθώς αν τόσο εύκολα εκρέουν πυρομαχικά από την Εθνική Φρουρά, τότε ένας πολύ εύκολα μπορεί να υποθέσει ότι σφαίρες είναι δυνατόν να φτάσουν και στα χέρια ανθρώπων του υπόκοσμου.

Ακόμη, όμως και οι σφαίρες να φτάνουν στα χέρια απλών πολιτών, πάλι υπάρχει θέμα, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ατυχημάτων.

Ήδη το αρμόδιο Υπουργείο έλαβε μέτρα, καθώς ο ΥΠΑΜ Φώτης Φωτίου από το Πάσχα έδωσε εντολές, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα κλοπής σφαιρών από πεδία βολής.