ΑΠΚΥ: Απάντηση στην αβεβαιότητα της κρίσης η απόκτηση διπλώματος

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Ένα νέο οικοσύστημα ενημέρωσης και επικοινωνίας δημιουργείται στην κοινωνία. Παράλληλα, ζούμε στην εποχή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (social media) και της συνεργατικής κουλτούρας. Οι νέες τεχνολογίες επιταχύνουν τις αλλαγές σε όλα τα πεδία ανθρώπινης δράσης. Βιώνουμε αυτές τις αλλαγές και με πυξίδα τη γνώση προετοιμαζόμαστε για το αύριο. 

Οι φοιτητές του ΜΠΣ «Επικοινωνία και Δημοσιογραφία» αποκτούν όλες τις δυνατότητες και δεξιότητες για την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών της κοινωνίας, όπως αυτές διαμορφώνονται στο σύγχρονο περιβάλλον, όχι μόνο μέσα από τα μαθήματα, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή τους στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που το Πρόγραμμα αναλαμβάνει. 

Και όλα αυτά, μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προκειμένου ο σπουδαστής να μην επιβαρύνεται με έξοδα μετακίνησης, ενώ έχει πλήρη ελευθερία να ρυθμίζει ο ίδιος από τον χώρο που επιθυμεί τις ώρες και τον τρόπο της μελέτης του. 

Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ βασίζονται σε σύγχρονα παιδαγωγικά συστήματα που συνεπικουρούνται από την ευρεία χρήση της τεχνολογίας. Παράλληλα, δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη της έρευνας και την ενίσχυση ερευνητικών προγραμμάτων, δημοσιεύοντας καινοτόμα αποτελέσματα με αντίκτυπο στις σχετικές επιστημονικές περιοχές. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s1/programme/epdim/description 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω των social media με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές μας για να ρωτήσετε τη δική τους εμπειρία.