ΔΕΟΚ- Διομήδους: Μέτρα πάταξης της φοροδιαφυγής…


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μιλώντας στην πανσυνδικαλιστική κινητοποίηση που έγινε σήμερα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Διομήδους ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι αποφασιστικά, ενωμένοι και μαχητικοί «θα παλέψουμε το δίκαιο ταξικό αγώνα για να προστατεύσουμε τις εργασίες μας, τους άνεργους, το βιοτικό μας επίπεδο και το μέλλον των παιδιών μας».

Με την ευκαιρία της εβδομάδας δράσης των Ευρωπαϊκών συνδικάτων κατά της φοροδιαφυγής, σημειώνεται, οι συντεχνίες ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ, ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΟΕΛΜΕΚ,ΟΛΤΕΚ, ΠΟΕΔ κ.α. πραγματοποίησαν μονόωρη στάση εργασίας στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα από τις 09:30 –10:30. Εκατοντάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και ενέκριναν ψήφισμα το οποίο επέδωσαν οι ηγεσίες των οργανώσεων στον Υπουργό Οικονομικών και στον Πρόεδρο της Βουλής.

Οι μαχητικές κινητοποιήσεις θα έχουν συνέχεια, ανέφερε ο κ. Διομήδους. Θα αντισταθούμε, είπε, «με αγώνα στις ενέργειες και αποφάσεις που πλήττουν μονομερώς και άδικα εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους όπως οι αυξήσεις καταναλωτικών φόρων (καύσιμα, ΦΠΑ), οι αυθαίρετες απολύσεις και γενικά η συρρίκνωση του κράτους πρόνοιας και προστασίας».

Είναι ώρα κρίσιμη για τους εργαζόμενους και το κίνημα και θα ανταποκριθούμε στο ιστορικό μας καθήκον ενωμένοι και δυνατοί,  κατέληξε ο ΓΓ της ΔΕΟΚ.

πηγή: ΚΥΠΕ