Διαφωνίες υπαλλήλων ΡΙΚ για την αφαίρεση διαφημίσεων


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΣΥΤΥΡΙΚ Γιώργος Κυπριανού αναφέρεται ότι “δεν είναι λύση η οποιαδήποτε συρρίκνωση του ΡΙΚ για εξυπηρέτηση τρίτων” και εκφράζεται η ελπίδα “να επικρατήσει σοφία έστω και την υστάτη”.

“Πρέπει να σταματήσει άμεσα αυτή η φαρσοκωμωδία σύγκρισης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης με τους ιδιωτικούς σταθμούς. Δεν υπάρχει σύγκριση. Άλλα πράγματα (πολύ λίγα) κάνει ο ιδιωτικός σταθμός και άλλα η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα μήνυμα και προς το ΡΙΚ το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε το παιγνίδι της τηλεθέασης. Δεν συναγωνιζόμαστε κανένα. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι μέσα από το λόγο μας και την αντικειμενικότητα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Καλούνται επίσης οι υπάλληλοι στο ΡΙΚ να επιδείξουν την αγωνιστικότητά τους και να στείλουν μηνύματα μέσα από πράξεις ενώ γίνεται λόγος για εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η συντεχνία έχει απόψεις για αλλαγές στις διαδικασίες και την νοοτροπία και προστίθεται ότι θα  προασπισθεί με σθένος και αποφασιστικότητα τα δικαιώματα των μελών της.

Καλείται επίσης η Βουλή να προχωρήσει άμεσα με την έγκριση του προϋπολογισμού αυτή τη βδομάδα, κάτι που όπως αναφέρεται, “δεν σηκώνει άλλη αναβολή” ενώ επιπρόσθετα καλείται και η Διεύθυνση “να προχωρήσει άμεσα σε τομές για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας και αύξηση της παραγωγικότητας”.

Πηγή ΚΥΠΕ