Δημ. Σύμβουλος του ΔΗΣΥ κατήγγειλε παρέμβαση της Αστυνομίας στο ΔΣ!


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε χθες βράδυ στη διάρκεια συνεδρίας της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου ότι χθες το μεσημέρι κλήθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Σοφοκλέους στο γραφείο του στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου – σύμφωνα με τον ίδιο – του υπέδειξε να χαμηλώσει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με το Δήμαρχο Πάφου, προειδοποιώντας τον ταυτόχρονα, όπως είπε, ότι στη βραδινή συνεδρία θα παρίστατο και ο ίδιος.

Ο δημοτικός σύμβουλος θεώρησε «απαράδεκτη και προκλητική» την παρέμβαση της αστυνομίας, λέγοντας ότι επιχειρείται πολιτική του φίμωση, και κατήγγειλε την υπόθεση τόσο στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως όσο και στον Αρχηγό Αστυνομίας Μιχάλη Παπαγεωργίου, ο οποίος – σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη συνεδρία του ΔΣ Πάφου ο κ. Φαίδωνος χθες – ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου να του υποβάλει έκθεση γεγονότων γύρω από την υπόθεση αυτή.

Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Σοφοκλέους, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι ενώπιον του υπήρχε συγκεκριμένη καταγγελία και παράπονο και αυτός ήταν ο λόγος που κάλεσε στο γραφείο του το δημοτικό σύμβουλο, επιδιώκοντας να βάλει ένα τέλος στην αντιπαράθεση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας που ρωτήθηκε σχετικά από μέλη του Συμβουλίου αρνήθηκε ότι προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ