Διπλή γιορτή για την οικογένεια του Προέδρου


Eγγραφείτε στο Νewsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Με αυτήν την φωτογραφία – τον ίδιο σε μικρότερη ηλικία με τις δυο του κόρες, Ελσα και Ινώ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έδωσε στην σελίδα του στο facebook τις δικές του ευχές: «Χρόνια πολλά στους πατεράδες και στους παπούδες όλου του κόσμου», έγραψε πάνω από την φωτο ο πρόεδρος. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ομοιότητα της μιας του κόρης με τον εγγονό του Αντη είναι συγκλονιστική. 

Η κόρη του Ελσα, του ευχήθηκε για την σημερινή γιορτή με μια επίσης οικογενειακή φωτογραφία, αλλά πιο πρόσφατη.

«Χρόνια πολλά σε όλους τους παπάδες του κόσμου! Χρόνια πολλά παπάκι μου λατρεμένε! Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!» έγραψε η κα Ελσα Αναστασιάδη, η οποία ευχήθηκε και στην αδελφή της Ινώ που σήμερα γιορτάζει την 6η επέτειο του γάμου της. «Αγαπημένοι μου Γιάννη και Ινώ!!! Να ζήστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Αγαπώ σας!!!» 

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο κος Γιάννης  Μισιρλής, σύζυγος της Ινώς Αναστασιάδη, δημοσίευσε στην σελίδα του μια φωτο του γάμου τους, λέγοντας ότι σήμερα το πρωί έδωσε στη γυναίκα του ένα μικρό δωράκι μαζί με μια κάρτα με ευχές, δημοσιεύοντας από κάτω και μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους!!!