ΔΗΣΥ καλεί ΑΚΕΛ να συνενωθεί για διάσωση της οικονομίας

   


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρου του ΔΗΣΥ Λευτέρη Χριστοφόρου, το ΑΚΕΛ αντί να συναισθανθεί την κρισιμότητα των καιρών, συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο του παλιομοδίτικου λαϊκισμού και της δημαγωγίας αφήνοντας τα προβλήματα να συσσωρεύονται στην κυπριακή οικονομία και στην κοινωνία. 

Μάλιστα αναφέρει ότι το ΑΚΕΛ βάζει μπροστά τη βιομηχανία ψεύδους και φτάνει στο σημείο να μας πει ότι το θέμα του κουρέματος ήταν εισήγηση που προήλθε από την κυβερνητική πλευρά ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι χωρίς τη δική τους διακυβέρνηση δεν θα φτάναμε ποτέ εκεί που έφτασε ο λαός κατόπιν εκβιασμού του Γιούρογκρουπ.

 Μιλώντας στο περιθώριο εργασιών της Βουλής, ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι «ο απολογισμός της διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ είναι θλιβερός και είναι απολογισμός που θα κρατήσει για χρόνια στις πλάτες του κυπριακού λαού, απολογισμός 10 δις δημοσιονομικών ελλειμμάτων, 10 δις ELA, φτώχειας, ανεργίας, ύφεσης και δυστυχίας».

Για τελευταία φορά, είπε, θα καλέσω το ΑΚΕΛ να προσχωρήσει στην πανεθνική προσπάθεια που γίνεται συνενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας για να τις διαθέσουμε στην κυπριακή οικονομία αντί να καταφεύγει από το πρώτο λεπτό της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη στην ισοπεδωτική, ανέξοδη, φτηνή αντιπολίτευση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ