Ένας τραυματίας από καυγά σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Πάφο


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Συγκεκριμένα, καυγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα σε υποστατικό πρακτορείου στοιχημάτων επί της λεωφόρου Χλώρακας στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου.

Ένα πρόσωπο από την Πάφο κατήγγειλε στις τρεις περίπου τα ξημερώματα στην αστυνομία πως στη 1:50 σήμερα, όταν μπήκε στο πρακτορείο στοιχημάτων θαμώνας 49 ετών επίσης από την Πάφο,  τον οποίο γνώριζε με το παρατσούκλι «τσάκος»  του ζήτησε να αποχωρήσει από το υποστατικό.

Όταν ο ίδιος αρνήθηκε, δέχτηκε επίθεση από το θαμώνα με γυάλινο ποτήρι στο πρόσωπο.

Ο παραπονούμενος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου και ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως έφερε εκδορές αριστερής πλευράς ρινός, και αριστερής και δεξιάς μετωπιαίας χώρας, καθώς και τραύμα αριστερής μετωπιαίας χώρας δύο εκατοστών, και τραύμα μεταξύ ρινός και άνω χείλους ενός εκατοστού. Στον παραπονούμενου έγινε συρραφή του τραύματος και απολύθηκε.  

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Με το πρώτο φως της ημέρας σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν εξετάσεις και παραλήφθηκαν από το μέρος τεκμήρια τα οποία εστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις. Εναντίον του 49χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Πηγή ΚΥΠΕ