Έντονη αντιπαράθεση Ζήγρα- Οικονομίδη στη δίκη Τζοχατζόπουλου

 


  Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

 

Πόλεμος ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης μεταξύ του Νίκου Ζήγρα και του Αστέριου Οικονομίδη, οι οποίοι προσπάθησαν να ρίξουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη.

Αφορμή στάθηκε η κατάθεση του μάρτυρα Ευάγγελου Κατσάνου, μισθωτή του ακινήτου στην οδό Κεφαλληνίας 45.

”Όλα τα κουτσομπολιά έλεγαν τότε ότι αγοράζει η οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Μου ζήτησαν να φύγω από το ακίνητο” είπε ο μάρτυρας.

”Πρώτη φορά έζησα στη ζωή μου τέτοιο πόλεμο. Μου έστελναν συνεχώς το ΣΔΟΕ και το υγειονομικό. Μέσα μου σήμερα πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο”. Ο μάρτυρας είπε ότι ήρθε και τον βρήκε ο Αστέριος Οικονομίδης και του συστήθηκε ως εκπρόσωπος της Torcasso.

Από την πλευρά του ο Αστ.Οικονομιδης το αρνήθηκε: ”Ο Ζήγρας είχε εμφανιστεί ως εκπρόσωπος ξένων εταιριών που ήθελαν να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα”. Τότε παρενέβη ο Ζήγρας και λέει: ”Ο Οικονομίδης ερχόταν στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου. Γιατί δεν το λέτε; Γιατί δεν λέτε ότι σας πλήρωνε ο Τσοχατζόπουλος;”.

”Με τον Τσοχατζόπουλο είχα μόνο δύο επαφές. Ο Ζήγρας δεν άφησε να φανεί ότι είναι πίσω του ο Άκης” απάντησε ο Οικονομίδης.

 Και ο Ν.Ζήγρας ανταπάντησε: ”Ψέμματα κ. Πρόεδρε. Ερχόταν στο γραφείο και του άνοιγε τα πλάνα ο Ακης και του έδινε χρήματα. Του έκοβε μια απόδειξη στο όνομα μου, για να μην φαίνεται αυτός”.

 

ΠΗΓΗ:news247