Εντοπίστηκε σαλμονέλα σε γαλοπούλα στη Lidl Cyprus

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Υγειονομικών Υπηρεσιών Υγείας, Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στο ΡΙΚ επιβεβαίωσε το εν λόγω περιστατικό και προέτρεψε τους καταναλωτές, εάν έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να το επιστρέψουν πίσω στην υπεραγορά, ώστε να λάβουν αποζημίωση.

Πρόκειται για το προϊόν Glenfell Turkey & Bay Corn Skewers 500g αριθμό παρτίδας CH 26896 και ημερομηνία λήξης 23.03.2014 που παράγεται από την εταιρεία Heidemark Mästerkreis GmbH / Co.KG. Γερμανίας.

Πιο κάτω παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση της Lidl:

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των αυτοελέγχων του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητος που εφαρμόζει η Lidl, εντοπίστηκε ποιοτικό πρόβλημα που αφορά το προϊόν Glenfell Turkey & Bay Corn Skewers συσκευασίας 500g με αριθμό παρτίδας CH 26896 και ημερομηνία λήξης 23.03.2014, το οποίο παράγεται από την εταιρεία Heidemark Mästerkreis GmbH / Co.KG. Γερμανίας, και μέρος του οποίου προμηθεύτηκε και η εταιρία μας Lidl Cyprus.

Η Lidl Cyprus ενημέρωσε άμεσα τις Αρμόδιες Αρχές, ότι το συγκεκριμένο προϊόν βάσει των αποτελεσμάτων των αυτοελέγχων που διενέργησε η εταιρία μας συνδέεται με την πιθανή παρουσία μικροβιακού φορτίου, για το οποίο όμως δεν συντρέχει απολύτως κανένας κίνδυνος ανησυχίας, εφ’ όσον τηρηθούν ορθώς οι αναγραφόμενες επί της συσκευασίας οδηγίες μαγειρέματος / ψησίματος του προϊόντος.

Αν παρόλα αυτά είναι επιθυμητή η επιστροφή του προϊόντος, παρακαλούμε για την εξυπηρέτησή σας σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, ακόμα και χωρίς απόδειξη, ώστε να λάβετε το αντίτιμο της αγοράς του. Η Lidl Cyprus τηρώντας την δέσμευσή της έναντι των καταναλωτών της για την διασφάλιση της υγείας τους, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα και ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα αλλά πρωτίστως στην ασφάλεια των προϊόντων, που προσφέρει στο ευρύ καταναλωτικό της κοινό.