Επηρεάζονται οκτώ πτήσεις από την απεργία στην Ελλάδα


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


«Πράγματι» είπε «οι αρχές και των δύο διεθνών αεροδρομίων της Κύπρου, παρέλαβαν από χθες επίσημη ειδοποίηση-NOTAM σύμφωνα με την οποία οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας στην Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσουν σε εργατικές κινητοποιήσεις σήμερα, από τις τρεις μέχρι τις πέντε η ώρα το απόγευμα».

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και δεδομένα που έχει ενώπιον του το Κέντρο Επιχειρήσεων της Hermes, αναμένεται λόγω της απεργίας στην Ελλάδα, να επηρεαστούν συνολικά 8 πτήσεις, όλες από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Για την ώρα δεν  φαίνεται να επηρεάζεται το πτητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αεροδρομίου Πάφου».

«Πιο συγκεκριμένα» συνέχισε ο κ. Ασπρής «να αναφέρω ότι επηρεάζονται 4 αναχωρήσεις και 4 αφίξεις από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υπάρχουν ακυρώσεις πτήσεων, παρά μόνο αλλαγές στις ώρες εκτέλεσης των  επηρεαζόμενων πτήσεων.

Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε καθυστέρηση, είτε επίσπευση της ώρας εκτέλεσης μιας πτήσης. Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό για αυτή την εξέλιξη αλλά και να καλέσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως βρίσκονται σε απευθείας επικοινωνία με τις αεροπορικές εταιρείες προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας» κατέληξε ο Αδάμος Ασπρής.»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ