Ερντογάν: “Όσοι έχουν πρόβλημα, κάθε 4 χρόνια έχουμε εκλογές”(vid)

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ανυποχώρητος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας.

Σε διάγγελμά του ζήτησε από τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης να σταματήσουν αμέσως τις διαμαρτυρίες τους και διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία θα παραμείνει στην πλατεία για να διατηρήσει την τάξη.

“Ζητώ από τους διαδηλωτές να σταματήσουν αμέσως τις διαμαρτυρίες για να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στους επισκέπτες, τους περαστικούς και τους καταστηματάρχες”, τόνισε ο Ερντογάν, που δεν δείχνει να πτοείται από τις καταγγελίες για υπέρμετρη βία των αρχών και από τους εκατοντάδες τραυματισμούς διαδηλωτών.


Δήλωση Ερντογάν για τα επεισόδια από allthewebnews

“Η αστυνομία ήταν εκεί χθες, εκεί είναι σήμερα και εκεί θα είναι αύριο γιατί η πλατεία Ταξίμ δεν μπορεί να είναι ένας τόπος όπου οι εξτρεμιστές θα κάνουν ό,τι θέλουν“, πρόσθεσε διαβεβαιώνοντας ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την ασφάλεια των ανθρώπων και των περιουσιών τους”.

“Κάθε τέσσερα χρόνια διεξάγουμε εκλογές και η χώρα αυτή κάνει την επιλογή της. Αυτοί που έχουν πρόβλημα με την πολιτική της κυβέρνησης μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους στα πλαίσια του νόμου και της δημοκρατίας. Ζητώ από τους διαδηλωτές να δώσουν αμέσως ένα τέλος στις πράξεις αυτές“, τόνισε ο Ερντογάν σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατέστησε επίσης σαφές ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση του νέου οικιστικού σχεδίου στην περιοχή, το οποίο αποτέλεσε την αιτία για τις διαδηλώσεις.

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.