ΦΩΤΟ:Αυτός προσπάθησε να δολοφονήσει την κόρη του Ερογλου


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Πρόκειται για τον 32χρονο Eray Karmaner, ο οποίος οδηγήθηκε στο «δικαστήριο», που του απήγγειλε την κατηγορία του δόλου και της φθοράς σε ξένο όχημα από πρόθεση, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα. Ο δράστης αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί δίκη, η ημερομηνία της οποίας δεν έγινε γνωστή, τουλάχιστον από τις τ/κ εφημερίδες. 


Διαβάστε επίσης: Απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη των τ/κ


Σύμφωνα με την εφημερίδα Kibris, που δημοσιεύει και την φωτογραφία του, ο Karmaner κατέστρεψε τα φρένα του αυτοκινήτου της κόρης του Ντ. Ερογλου στις 30 Μαϊου. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι το περιστατικό αποσιωπήθηκε εντέχνως εξαιτίας της πολιτικής κρίσης, τόσο στα κατεχόμενα όσο και στην Τουρκία. Εγινε, δε, γνωστό, εντελώς τυχαία, από τα πρακτικά του λεγόμενου Δικαστηρίου.  

Πολλά και ποικίλλα είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την ύποπτη και περίεργη υπόθεση, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας είναι τεχνικός αυτοκινήτων στο επάγγελμα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν και εφόσον πήρε εντολή από κάπου, γνώριζε πολύ καλά τί πρέπει να πράξει.