Κ.Α: Καμία έκπτωση στην ασφάλεια και ποιότητα των πτήσεων

 


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Με τους σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη, λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα  μέτρα ώστε και το επίπεδο εξυπηρέτησης να διατηρείται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και το πτητικό έργο να  εκτελείται ομαλά με ευλαβική, όπως πάντοτε,  προσήλωση στην τήρηση όλων των κανονισμών και διαδικασιών ασφάλειας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία στέλνει επίσης μήνυμα ότι “η ασφάλεια της κάθε πτήσης παραμένει ύψιστη προτεραιότητα και σε αυτή την παράμετρο δεν επιτρέπει καμία απολύτως έκπτωση”.

“Είναι βέβαιο”, προσθέτει, “ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλεονασμού και τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση θα προκύψουν, πέραν από οικονομικά οφέλη και άλλα θετικά πλεονεκτήματα, όπως η αύξηση της παραγωγικότητας, η ενίσχυση της ευελιξίας και η ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, που είναι σήμερα το ζητούμενο της προωθούμενης αναδιάρθρωσης”.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές καλούν το επιβατικό κοινό να περιβάλει με εμπιστοσύνη την  αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και να την στηρίξει σε αυτή την δύσκολη φάση που διέρχεται. Η επιβίωση των ΚΑ σε συνάρτηση με την επιχειρούμενη σήμερα εξυγίανσή τους  θα αποβεί προς όφελος της Κύπρου και της οικονομίας της, καταλήγει. 

Πηγή: ΚΥΠΕ