Καρέ καρέ στο 24H η διάρρηξη στη Λεμεσό – Τούνελ 4 μέτρων! (pics)

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 Του Φάνη Μακρίδη

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουμε, η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στη Λεμεσό θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Συγκεκριμένα, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα διπλανού καταστήματος (δεν είχε συναγερμό) και έσκαψαν τούνελ περίπου τεσσάρων μέτρων για να καταφέρουν να εισέλθουν στο κοσμηματοπωλείο.

Ο συναγερμός ήχησε γύρω στις 03:42 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρία λεπτά αργότερα κατέφθασαν στο χώρο, άτομο του Οργανισμού International Bodyguard Association (IBA) και άνδρες της αστυνομίας.

Άνθρωπος του Οργανισμού IBA που κατέφθασε αμέσως στον χώρο, δήλωσε στο 24H πως παρά το γεγονός ότι υπήρξε άμεση αντίδραση μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού, εντούτοις δεν κατέστη δυνατόν να γίνει σύλληψη λόγω του γεγονότος ότι η ληστεία ήταν οργανωμένη και υπήρχε πλάνο έγκαιρης διαφυγής.

«Φαίνεται πως η διάνοιξη του τούνελ άρχισε από το περασμένο Σάββατο» πρόσθεσε το στέλεχος της IBA.

Το χρυσοχοείο ανήκει σε 42χρονη από τη Λεμεσό.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι άγνωστοι που παραβίασαν το χρυσοχοείο στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό, απέσπασαν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 200,000 ευρώ.

«Η διάρρηξη αυτή προσομοιάζει με άλλες διαρρήξεις που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν, όπου ο τρόπος δράσης είναι ο ίδιος», είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, προσθέτοντας πως «οι δράστες φαίνεται επιλέγουν τη συγκεκριμένη περιοχή, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν υπάρχει κίνηση».

Το χρυσοχοείο διέθετε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία, ενώ φαίνεται πως τα κλοπιμαία δεν καλύπτονταν από ασφάλεια.