Λάρνακα: Τελούνται 100 πολιτικοί γάμοι την Παρασκευή!


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η τελετή, που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας θα αφορά την τέλεση γάμων Ισραηλινών και Ρώσων που θα καταφθάσουν με πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα.  Ο συνολικός αριθμός ατόμων που αναμένεται να έρθουν ειδικά για τους σκοπούς της εκδήλωσης αναμένεται να ανέλθει στους 300 και περιλαμβάνει τα ζευγάρια, τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα καθώς και επώνυμους καλλιτέχνες από το Ισραήλ.

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας «έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και για μεγιστοποίηση της προβολής της Λάρνακας. Τα ζευγάρια θα τύχουν υποδοχής στο λιμάνι Λάρνακας από κορίτσια τα οποία θα τους υποδεχτούν με παραδοσιακό καλωσόρισμα ενώ μετά το πέρας της τελετής θα δοθούν λουκούμια και αναμνηστικό δώρο γάμου».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση «έχει ήδη τύχει μεγάλης προώθησης στο Ισραήλ και αναμένεται να δώσει ουσιαστική προβολή στη Λάρνακα ως τουριστικός προορισμός καθότι η τελετή θα προβάλλεται από το κρατικό κανάλι του Ισραήλ και άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας «εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης τον ΚΟΤ, την Digiworld, τη Σχολή Χορού Καροτσέρης – Αράδιππος και τα Αρτοποιεία Πύριλλος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ