Λάρνακα: Κλείνουν την Αρτέμιδος κατακαλόκαιρο για αποχέτευση!!!


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


”Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17/06/2013 – 29/06/2013 συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, σε τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος με κατεύθυνση από κέντρο πόλης προς Αεροδρόμιο, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Φανερωμένης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Οκκουλάρ, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσιών Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ”

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου, που έκρινε ότι μάλλον δεν υπήρχε καμία άλλη περίοδος να γίνει το συγκεκριμένο έργο, το οποίο όχι μόνο θα πνίξει στην σκόνη την περιοχή της Φανερωμένης, αλλά θα ταλαιπωρήσει εκατοντάδες κόσμου που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο σημείο.

Το ζήτημα όμως όπως είναι φυσικό θα προκαλέσει τα σχόλια και των τουριστών οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν ”κύκλους”, προκειμένου να φτάσουν είτε στην Μακένζι, είτε στο αεροδρόμιο… τα σχόλια δικά σας…