Μέσα σε 5 λεπτά έκλεψαν τσάντα 72χρονης που άφησε σε τραπεζάκι


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Συγκεκριμένα, χρυσαφικά , και χρήματα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ  αλλά και σημαντικά έγγραφα ανάμεσα στα οποία δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο και πιστωτικές κάρτες, απέσπασε άγνωστος από 72χρονη κάτοικο Λεμεσού που επισκέφτηκε σήμερα το πρωί φιλικό της σπίτι στην Πάφο.

Η 72χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι  μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών που άφησε το πρωί την τσάντα της στην βεράντα οικείας φιλικού της προσώπου το οποίο επισκέφτηκε στην κοινότητα της Χλώρακας , άγνωστος της  απέσπασε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου την τσάντα της και το περιεχόμενο της .

Σύμφωνα με την αστυνομία η τσάντα της 72χρονης η αξία της οποίας ανέρχεται στα 100 ευρώ , περιείχε μεταξύ άλλων, 690 ευρώ μετρητά, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια αξίας 500 ευρώ, ένα δαχτυλίδι με μαργαριτάρι αξίας 500 ευρώ, δελτίο ταυτότητας, το διαβατήριο της και πιστωτικές κάρτες.

Η παραπονούμενη ανέφερε στην αστυνομία πως άφησε στο τραπέζι της βεράντας την τσάντα της από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:05 για διάστημα δηλαδή μόλις 5 λεπτών.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ