Μητσόπουλος: Χρονοδιάγραμμα στους αχθοφόρους στα λιμάνια

  


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση σε συνάντηση που είχε σήμερα ο κ. Μητσόπουλος με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αδειούχων Λιμενικών Αχθοφόρων Λάρνακας «εξηγήθηκαν οι ενέργειες που καταβάλλονται από πλευράς του Υπουργείου Συγκοινωνιών και της Αρχής Λιμένων Κύπρου ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Σύνδεσμο Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου και τον Σύνδεσμο Αδειούχων Αχθοφόρων Λεμεσού».

Ο σκοπός, προστίθεται, «είναι να ολοκληρωθεί η προσπάθεια για δημιουργία κοινοπραξίας με σκοπό την ανάληψη όλων των υπηρεσιών που προσφέρουν σήμερα τόσο οι Αδειούχοι Λιμενικοί Αχθοφόροι Λεμεσού όσο και οι Αδειούχοι Λιμενικοί Αχθοφόροι Λάρνακας».

 Αναφέρεται ακόμη ότι «για την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής τέθηκαν χρονοδιαγράμματα από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων ο οποίος αναμένεται να έχει σύντομα συνάντηση για το ίδιο θέμα και με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου».

 Παράλληλα, ο κ. Μητσόπουλος ανέφερε ότι όσον αφορά το θέμα της ανάπτυξης και διαχείρισης του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας «έχουν ήδη γίνει αλλά και θα ακολουθήσουν εκ νέου επαφές με τον επιτυχόντα προσφοροδότη σε μια προσπάθεια να διαφανεί ποια τελικά θα είναι η τελική πορεία του έργου». 

Τέλος, ο Υπουργός διαβεβαίωσε για τη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και της Κυβέρνησης προς τον Σύνδεσμο με τον οποίο θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση προς ενημέρωση του για όλες τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς εβδομάδες

 ΠΗΓΗ : ΚΥΠΕ