Νέα μόδα- Συνοδεία σεκιούριτι τα φακελάκια στους γάμους

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Η ανασφάλεια κι ο φόβος των Κυπρίων μη χάσουν τα χρήματα τους από τους γάμους, οδήγησε στην πρόσληψη ιδιωτικών φρουρών, είτε για την παρουσία τους στο χώρο της δεξίωσης, είτε για τη συνοδεία της χρηματαποστολής στα τραπεζικά ιδρύματα.

Ο κος Ζαμπακκίδης, υπεύθυνος οργανισμού που ανήκει στο International Bodyguard Association δήλωσε στο 24H πως τον τελευταίο καιρό αυξήθηκε η προστασία στα σπίτια των νεόνυμφων και στις δεξιώσεις γάμων κατά 60%.

Συγκεκριμένα, ο κος Ζαμπακκίδης αναφέρθηκε σε περίπτωση γάμου που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο βδομάδες στη Λευκωσία. Στάλθηκαν φρουροί σε τρία σπίτια της οικογένειας, τα οποία είχαν και σύστημα συναγερμού. Δύο φρουροί συνόδεψαν το ζευγάρι μετά τα συγχαρητήρια πίσω στο σπίτι, μαζί με τα χρήματα και παρέμειναν εκεί μέχρι και την επόμενη μέρα.

Άλλη μεγάλη εταιρεία, τόνισε πως η παρουσία σεκιούριτι στους γάμους είναι μια υπηρεσία η οποία προσφέρεται πολύ συχνά, ιδίως το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο. Σεκιούριτι μεταφέρουν τα φακελάκια του γάμου με αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο σε ειδικές θυρίδες ασφαλείας, τις οποίες παραλαμβάνει αργότερα το ζευγάρι εκτός βέβαια εάν οι ίδιοι επιθυμούν συνοδεία μέχρι την τράπεζα. 

Κι όλα αυτά στην Κύπρο του σήμερα, όπου επικρατεί ο φόβος κι ο τρόμος μιας πιθανής ληστείας σε στιγμές χαράς και κεφιού.