Νέο ΔΣ του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Πρόεδρος: Ιωάννης Χαριλάου

Αντιπρόεδρος: Νίκος Χειμαρίδης

Γραμματέας: Δημήτρης Χάλιος

Μέλη: Δημήτρης Βάκης

Λιάκος Θεοδώρου

Σταύρος Παντζαρής

Μαρία Παστελλοπούλου

Μάριος Σκανδάλης

Νίκος Συρίμης

Δημήτρης Ταξιτάρης

Πανίκος Χαραλάμπους

Χρίστης Χριστοφόρου

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το Συμβούλιο εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον απερχόμενο πρόεδρο Θεόδωρο Παρπέρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του κατά τη δωδεκαετή παρουσία του στο Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ο νέος Πρόεδρος Ιωάννης Χαριλάου γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1966 στην Αμμόχωστο. Είναι εγκεκριμένος λογιστής μέλος του Association of Chartered Certified Accountants της Μεγάλης Βρετανίας (FCCA). Είναι επίσης μέλος του Association of International Accountants (FAIA) και του Association of Certified Fraud Examiners των ΗΠΑ. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1988 από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου στο Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου. Από το 1997 εργάζεται στο Κεντρικό Εκκλησιαστικό Ταμείο και στο Ελεγκτικό Τμήμα της Εκκλησίας της Κύπρου ως Υπεύθυνος Μελετών και από τον Σεπτέμβριο του 2003 ως Διευθυντής τους.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, του οποίου διετέλεσε στο παρελθόν Γραμματέας και Αντιπρόεδρος.

Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΟ Δημόσιας Εταιρείας Λτδ και Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων εταιρειών του Συγκροτήματος της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας, της Logosnet Services Ltd και άλλων ιδιωτικών εταιρειών.

Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας από το 2005, ενώ κατέχει τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας. Τέλος, είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής Λίμιτεδ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ