Ο Κουλίας στο πλευρό του Νικόλα για την προεδρία του ΔΗΚΟ

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πολίτης», ο κ. Κουλίας παραμένει ως ανεξάρτητος βουλευτής για να βοηθήσει το Νικόλα Παπαδόπουλο να κερδίσει την προεδρία του ΔΗΚΟ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο. Με κίνηση ματ, λοιπόν, ο Νικόλας Παπαδόπουλος προσπαθεί να βγάλει το Μάριο Κάρογιαν από το παιχνίδι, κρύβοντας τον «Κουλία» στο μανίκι του.

Με ή χωρίς τη βοήθεια του Κουλία στη Συμμαχία των Πολιτών, την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συντακτική και εκλογική συνέλευση, με μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία της Συμμαχίας, το Γιώργο Λιλλήκα. Ταυτόχρονα, θα εκλεγούν οι πέντε συντονιστές της κίνησης και τα δεκαπέντε μέλη της Πολιτικής Συγκλήτου.

Η είσοδος του βουλευτή Νίκου Κουτσού στο «μονοεδρικό» αυτό κόμμα, είναι πλέον δεδομένη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα ενημερωθεί και επίσημα για την είσοδο του στο κόμμα, αύριο Τετάρτη.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Συμμαχίας των Πολιτών; Ακολουθεί μέχρι την Κυριακή, επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κ.Δ Νίκο Αναστασιάδη, για συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο, με πληροφορίες του «Π» να βρίσκουν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, θετικό απέναντι στο αίτημα του κύριου Λιλλήκα.