”ΒΟΜΒΑ”: Οι τρεις συμφώνησαν για την ΕΡΤ αλλά η ΔΗΜΑΡ το μετάνιωσε


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Την αποκάλυψη ότι το πλαίσιο συμφωνίας για την ΕΡΤ, που διαμορφώθηκε την Τετάρτη το βράδυ μεταξύ των τριών αρχηγών, έχει καταγραφεί εγγράφως, έκανε μιλώντας το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι ο κ. Κουβέλης υπαναχώρησε την Πέμπτη από το πλαίσιο συμφωνίας και τούτο αποδεικνύεται από τις σημειώσεις που έχουν κρατηθεί.

Επιβεβαίωση Κεδίκογλου

Κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1 και ο Σίμος Κεδίκογλου επιβεβαίωσε πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αφού συμφώνησαν για τη νέα δημόσια τηλεόραση έγραψαν τα επίμαχα σημεία της συμφωνίας του σε ένα χαρτί, το οποίο πήραν και οι τρεις.

Διαβάστε επίσης: Προς δικομματική κυβέρνηση οδεύει η Ελλάδα 

Για πόσες ψήφους πάει η κυβέρνηση εάν τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης 

Το ΔΝΤ απειλεί την Ελλάδα με διακοπή της χρηματοδότησης 

”Υπήρχε συμφωνία για το πλαίσιο που θα μπορούσε να ακολουθηθεί, το μόνο που δεν είχε καθοριστεί ήταν ο ακριβής αριθμός των υπαλλήλων”, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας την πρόθεση του πρωθυπουργού να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα έπιαναν δουλειά στη μεταβατική  ΕΡΤ.

Αρνείται η ΔΗΜΑΡ

Ωστόσο ο Δημήτρης Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοιο χαρτί και υποστήριξε πως το μόνο χαρτί που πήρε μαζί του ο Φώτης Κουβέλης από τη σύσκεψη της Τετάρτης ήταν ένα που είχε μόνο σημειώσεις.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.