Πάφος: Αρκετοί ασθενείς επισκέφτηκαν το Ιατρείο των Εθελοντών Ιατρών


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Οπως δήλωσε η Δρ Γιούλα Λοιζίδου, παθολόγος – καρδιολόγος, το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα και θα στελεχώνεται από παθολόγο ιατρό.  Σύμφωνα με την Δρ Λοιζίδου το Ιατρείο των Εθελοντών Ιατρών Κύπρου στην Πάφο θα εξετάζει οξέα περιστατικά γενικής ιατρικής Παθολογίας  και Παιδιατρικής. Σε περίπτωση που ο ασθενής έχει κάποιο οξύ πρόβλημα που αφορά την ειδικότητα, τότε θα καλείται ιατρός της ανάλογης ειδικότητας για να τον εξετάζει.

Επίσης σε περίπτωση που το περιστατικό χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη, τότε θα καλείται ασθενοφόρο για την μεταφορά του ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου  ή σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Η Δρ Λοιζίδου ανέφερε πως αρκετοί ασθενείς έχουν επιδείξει ενδιαφέρον και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές, γιατροί, παθολόγοι, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κλινικά εργαστήρια να επικοινωνήσουν μαζί της.

Ευχαρίστησε τέλος τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Πάφου που παραχώρησε το χώρο με όλες τις διευκολύνσεις αλλά και την Διαχειριστική επιτροπή του Πετρίδειου Ιδρύματος που δώρισε όλο τον ιατρικό εξοπλισμό για να μπορεί να στηθεί ιατρείο.

Το οίκημα του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Πάφου βρίσκεται  στην οδό Νίκου Μούντη Αρ. 5Α&Δ, Δασούδι Complex, Γραφείο 101, Πάφος, και στο  τηλ.26222885

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ