Πάφος: Σύλληψη δύο εθνοφρουρών για υπόθεση ναρκωτικών


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Μέλη της ΥΚΑΝ, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης, ερεύνησαν όχημα 19χρονου εθνοφρουρού, από την Αχέλεια,  επί της οδού Νικολάου Χατζηοικονόμου στην Χλώρακα. Από την έρευνα που διενήργησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, εντός του οχήματος,  σύμφωνα με την αστυνομία, εντόπισαν ένα τσαντάκι ώμου εντός του οποίου υπήρχαν μεταξύ άλλων ένα πορτοφόλι με δελτίο ταυτότητας, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και επίσης 2 άδεια πακέτα τσιγάρων τα οποία περιείχαν 6 συσκευασίες από άσπρο χαρτί και μια συσκευασία από νάιλον διάφανο σακουλάκι οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης 8 περίπου γραμμαρίων.

Τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ανακρινόμενος ο 19χρονος εθνοφρουρός και οδηγός του οχήματος ανέφερε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά του τα  είχε προμηθεύσει ένας άλλος 19χρονος από την  Πάφο με σκοπό να του τα επιστρέψει αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία , το συγκεκριμένο πρόσωπο που κατονόμασε ο 19χρονος  εθνοφρουρός εντοπίστηκε στην Έμπα, και ακολούθως κλήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος αρχικά αρνείτο κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ στην συνέχεια σε θεληματική κατάθεση ανέφερε  στην αστυνομία πως τα ανευρεθέντα ναρκωτικά ήταν δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση. Και οι δύο 19χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση.

πηγή: ΚΥΠΕ