ΠΑΣΥΠΙ: Απαιτεί τιμωρία υπευθύνων για κατάσταση στις ΚΑ

 


 

Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι στις 30 Μαΐου είχε συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και “διαπιστώσαμε την τόλμη και αποφασιστικότητα του για να προχωρήσει άμεσα σε αποφάσεις για εξυγίανση των Κυπριακών Αερογραμμών”.

“Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζουμε την απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να επικυρώσει την απόφαση για αποχώρηση του Εκτελεστικού Διευθυντή κ. Γιώργου Μαυρόκωστα στις 31 Μαΐου”, προσθέτει.

Η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι έχει ζητήσει επανειλημμένα από τον περασμένο Ιανουάριο την διεξαγωγή έρευνας εκ μέρους της Βουλής “σε σχέση με τις λανθασμένες αποφάσεις του Εκτελεστικού Διευθυντή, καθώς και των άλλων διευθυντών”, και εκφράζει την πεποίθηση ότι “η ανώτατη διεύθυνση φέρει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας”.

“Είναι πραγματικά κρίμα και μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα απαράδεκτα λάθη λίγων, τα πληρώνουν 500 υπάλληλοι της εταιρείας, οι οποίοι θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους”, αναφέρει και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα κάνει όλες τις προσπάθειες και θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, επισπεύδοντας την αποχώρηση του πλεονάζοντος προσωπικού και τον διορισμό ξένων εμπειρογνωμόνων για να αναλάβουν τη διαχείριση της εταιρείας.

Πηγή ΚΥΠΕ