Περιβαλλοντική ενημέρωση από το ΑΚΕΛ

 


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

 

Σε δηλώσεις της, η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Στέλλα Μισιαούλη, είπε ότι σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η προβολή των θέσεων του κόμματος για το περιβάλλον και η παροχή συμβουλών στον κόσμο.

Μάλιστα ανέφερε πως «το ζήτημα της περιβαλλοντικής και οικολογικής κρίσης είναι πρωτίστως ζήτημα πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό» και είπε ότι η πρόταση του ΑΚΕΛ αποσκοπεί σε δίκαιες και αειφόρος παραγωγικές διαδικασίες.

Τόσο οι πόλεμοι, όσο και η επίλυση του Κυπριακού είναι συναφείς με την προστασία του περιβάλλοντος, είπε συμβουλεύοντας πως ο καθένας από μας πρέπει να δει στον προσωπικό του χώρου πως μπορεί να συμβάλει στην εξοικονόμηση ρεύματος και την ανακύκλωση χαρτιού και γυαλιού.

 Η Επικεφαλής του Γραφείου Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΑΚΕΛ Χριστίνα Νικολάου εξέφρασε από την πλευρά της ανησυχία, καθώς είπε ότι η οικονομική κρίση είναι πιθανό να οδηγήσει σε περεταίρω υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.

 Σκοπός μας, πρόσθεσε, είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο για μικρές λύσεις που μπορεί να εφαρμόσει στο σπίτι του, ώστε ο καθένας να συμβάλλει με τη σειρά του στην προστασία του περιβάλλοντος.

 ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ