Πεζοπόροι-λιμενικό-ναυτικό στις έρευνες για τον 33χρονο λοχαγό


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Οι έρευνες επανήρχισαν στις 5 το πρωί  με την συμμετοχή μελών της αστυνομίας, της λιμενικής και της ναυτικής αστυνομίας, σκάφους με 5 δύτες, καθώς και μελών της εθνικής φρουράς, της πολιτικής άμυνας, αλλά και εθελοντών.

Σύμφωνα με την αστυνομία , οι έρευνες κατά τη σημερινή συντονισμένη ευρείας κλίμακας επιχείρηση άρχισαν με την συμμετοχή και πεζοπόρων από τις ακτές της Χλώρακας μέχρι και τον Ακάμα. Στο πλαίσιο των χθεσινών ερευνών στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα προς την περιοχή των θαλασσινών σπηλιών εντοπίστηκε φανέλα μαύρου χρώματος που εκτιμάται πως ανήκει στον στρατιωτικό.

Στην σκηνή καθόλη της διάρκεια της νύχτας παρέμεινε περίπολος του αστυνομικού σταθμού Πέγειας για περιπολία και τυχόν εντοπισμό του ελλείποντος προσώπου.

Ο 33χρονος στρατιωτικός είχε αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί από την Λευκωσία για να μεταβεί στην Πάφο αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί από τουρίστα περιηγητή εγκαταλελειμμένο κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με τα κλειδιά στην μηχανή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ