Πόλεμος επιχειρηματιών μέχρι τέλους…


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Η οικονομική κρίση έκανε ακόμα πιο σκληρό των πόλεμο επιχειρηματιών που πάντα μαινόταν μεταξύ ανταγωνιστών. Μερικές φορές στο παρελθόν αυτές οι κόντρες ήταν υπέρ του καταναλωτή, μόνο που τώρα  η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Επιχειρήσεις βλέποντας ότι η αγορά συρρικνώνεται προσπαθούν να ”τελειώσουν” όσους βρίσκονται στον ίδιο χώρο με αθέμιτα μέσα.

Πιο συγκεκριμένα γνωστός επιχειρηματίας, με… όνομα βαρύ σαν ιστορία, παρακολουθώντας νέα εταιρεία στον ίδιο χώρο να του παίρνει συνέχεια όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς αποφάσισε να της δείξει τη δύναμη του, αλλά για να είμαστε πιο ακριβείς, τις διασυνδέσεις του….

Μέσα σε λίγες εβδομάδες το Υπουργείο Οικονομικών εμφανίστηκε στη νέα εταιρεία για έλεγχο, όπου γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό. Και μόνο η φασαρία είναι ικανή να σε αποπροσανατολίσει… Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για νέα εταιρεία με έναρξη δράσης το 2013, άρα πότε να προλάβει να προβεί σε λάθη και παρανομίες;

Η ιστορία – την οποία παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε – είναι ενδεικτική για το τι θα ακολουθήσει.

Το θέμα είναι το κράτος να μείνει είτε απέξω, είτε κρατήσει ίσες αποστάσεις γιατί άλλα βλέπουμε.

Ελεγχοι των ελεγκτικών μηχανισμών κατά παραγγελία δεν γίνεται… Ας προσέχουν λοιπόν και αυτοί που τους παραγγέλνουν και αυτοί που τους εφαρμόζουν…